Absolut стартира може би най-смелата си кампания досега. Под надслов Нищо

...
Absolut стартира може би най-смелата си кампания досега. Под надслов Нищо
Коментари Харесай

Нищо за криене - смелата, провокативна кампания на Absolut

Absolut започва може би най-смелата си акция до момента. 

Под надпис " Нищо за криене ", чисто голи чиновници на компанията описват в нея за транспарантния индустриален развой на водката в много самоуверено и искрено видео...

По този мотив известният импровизационен спектакъл ХаХаХа ИмПро стартира и първото си бар турнe, с цел да изненада с импро театрално шоу, което няма какво да крие, посетителите на най-любими и посещавани софийски питейни заведения.

Шоуто ще бъде гратис и ще приключва с предизвикателство от комиците към гостите - игра от вида " Истината или се осмеляваш ", в която най-смелите ще получат награди.

Турнето старира на 12 април в бар KICK’s в София и продължава през целия месец в любими заведения на столичани - Timeless café на 17 април, Бар Петък на 19 април, City Stage на 25 април и Public на 26 април.

С провокативни въпроси и скечове от страна на актьорите, посетителите на питейните заведения ще имат възможност да се трансфорат от фенове, в дейни участници в импро театъра. Споделяйки своите секрети и самопризнания, те ще станат част от настоящата акция на марката.  

Целта на актьорския екип ще бъде да предизвика гостите да бъдат смели и почтени, съвсем колкото чиновниците на Absolut, взели участие в занимателното “голо ” видео. " Голотата във кино лентата се употребява като метафора за транспарантния индустриален развой, само че въпреки всичко получаваме и увещание, че чиновниците в дестилерията нормално са изцяло облечени, та по тази причина и софийските участници няма да се постанова да се събличат ", настояват от Absolut.

" Водка, която няма нищо за криене "  предава вярването на Absolut, че фирмите би трябвало задължението да се стремят към резистентност “, споделя Крек Джонсън - вицепрезидент световен маркетинг на марката. " Усещаме, че в този момент е по-важно отвсякога, да покажем на нашите клиенти, че няма какво да крием! ", прибавя той. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР